Doeltreffend design


Stijlvol, schaalbaar en overtuigend

De vormgeving van een website moet niet alleen mooi zijn, maar vooral doeltreffend. Het gevoel van de bezoeker moet direct goed zijn. Eerste indrukken zijn namelijk blijvend. Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken. Terwijl jij nog zoveel

op je website te vertellen hebt, is het schip al uit de haven verdwenen. Met een oordeel. Over jou. Zo werkt ons brein nu eenmaal – en dat doet het om ons te helpen met snelle beslissingen nemen en juiste oordelen vellen.

Voldoen aan verwachtingen

Een design is persoonlijk en erg branchegevoelig. Er zijn echter wel een aantal regels die ten alle tijden een positieve uitwerking hebben op zoekmachines en bezoekers.

Komt er duidelijk naar voren welk product of dienst je te bieden hebt? Dit kan tekstueel met een goede pakkende slogan of door middel van heldere USP’s. Ook kan het visueel. Beeldtaal is universeel en wordt ook nog een snel verwerkt door het brein en wordt daarom ook beter onthouden.

Creëer overzicht! Drukke websites schrikken in veel gevallen af. Verder zorgt het ervoor dat de belangrijke informatie ondergesneeuwd wordt. Staan de buttons op de juiste plek, in de juiste kleur en met de juiste activerende tekst? Al deze zaken zorgen ervoor dat een website succes oplevert of niet.

Onze webdesigners vertalen graag jouw verhaal naar een effectieve visual, waarna team development in stelling zal worden gebracht. Allen met als doel jouw verhaal te vertellen aan de bezoeker en die voorzien van een positieve bezoekerservaring.

Bel Michel, onze projectmanager
030 237 82 82