Werkwijze


Mediaschip

Ahoy
Kennismaking
Doel vaststellen
Afstemmen eisen
Haalbaarheid

Koers bepalen
Navigatiestructuur bepalen
Aanlevering content
Idee

Visueel Ontwerp
Ontwerp creatie
Presentatie ontwerp
Feedback

Ontwikkeling
Bouw website
Systeemkoppelingen
Testing
Content migratie

Uitvaren
Lancering

Monitoren
Onderhoud
Zoekoptimalisatie
Evaluatie en doorontwikkeling

Onze Werkwijze

Een website ontstaat uit een optimale samenwerking tussen de klant en Mediaschip. We beginnen met het vaststellen van het doel en onderzoeken hoe we dit gaan bereiken. Heb je al een koers uitgestippeld? Dan gaan we daarmee aan de slag.

Hoewel veel bestemmingen al vast staan. Zijn er tal van verschillende routes om succesvol te zijn. Wanneer de concurrentie dezelfde richting bevaart is het wellicht verstandiger om het juist anders te doen. Door een zoekwoordanalyse toe te passen verkennen wij alle mogelijkheden en zullen we tot een gericht advies komen.

Aan de hand van het plan ontwikkelen we een wireframe en visueel ontwerp die aansluiten bij de look en feel van jouw organisatie. Altijd vanuit de gedachte dat deze website conversie moet genereren. De website zal voldoen aan alle hedendaagse eisen, zoals:

• Snelheid
• Modern Design
• Schaalbaar aan alle devices
• Gebruiksvriendelijk CMS

Wanneer het ontwerp naar tevredenheid is opgeleverd kan de bouw beginnen. Wij werken met WordPress en leveren maatwerk. Ook het CMS wordt gebruiksvriendelijk opgeleverd, zodat je (indien gewenst) aanpassingen zelf kunt doorvoeren.

En dan is het grote moment daar, het uitvaren! De website is af, de online marketing kan beginnen. Tijdens deze expeditie blijven we bijsturen en zo werken we aan een nog betere doorontwikkeling van jouw website.

Bel Michel, onze projectmanager
030 237 82 82